Rezervare si anulare

REZERVARE

Paşii de rezervare

1. După contactarea noastră prin formularul de contact, care se afla pe partea dreapta a site-lui,  luăm legătura cu proprietarul, ca să verificăm disponibilităţile existente.

2. Dacă există disponibilitatea dorită confirmăm prin email. În caz contrar, vă oferim o altă alternativă până cănd găsim soluţia ideală pentru Dvs.

3. După ce ajungem la o concluzie in legătură cu cazarea aleasă, completaţi şi expediaţi electronic Formularul de Rezervare trimis de noi. Din momentul din care primim formularul completat, ţinem cazarea in rezervare dar nu mai mult de căteva zile. In aceste zile de aşteptare trebuie să ne inştiinţaţi, că aţi inceput procedurile pentru trimiterea avansului. După ce incepeţi transferul avansului, rezervarea se face definitivă. Vă rog să notaţi, că practic rezervarea este valabilă din momentul în care avansul cerut intră în contul proprietarului sau al reprezentantului său, menţionat in formularul de rezervare.

AVANS

În majoritatea cazurilor avansul reprezintă 30% -45% din preţul total al rezervării.

Vă rugăm să ne trimiteţi scanat prin email sau FAX chitanţa primită în urma realizării plăţii avansului. Pe baza acestei chitanţe noi putem realiza rezervarea dorită. În momentul în care avansul ajunge în contul dat, imediat vă trimitem scanat chitanţa-voucher.

TRANSFER BANCAR

Cheltuielile de transfer bancar vor fi în totalitate achitate de client-atât băncii romăneşti, cât şi băncii greceşti. În cazul omiterii achitării acestor obligaţii, sumele aferente datorate vor fi adăugate la restul de plată de achitat la faţa locului. Transferul bancar durează aproximativ o săptămână.

PLATĂ ON-LINE PRIN SERVICIUL PAY-PAL

În acest caz comisionul de transfer pentru sume sub 600 eur este mai mic decât în cazul transferului bancar, mai exact: 3,4 % din suma. Această modalitate este mai rapidă şi mai comodă. 
Pentru sume peste 600 eur, comisionul Pay Pal de 3,4 % ajunge la nivelul comisionului de 20 eur al băncii în cazul unui transfer bancar.
Adresa email al contului Paypal este menţionat in formularul de rezervare.

TRANSFER BANCAR PRIN SERVICIUL WESTERN UNION

Această modalitate este cea mai rapidă.

RESTUL DE PLATĂ

Restul de plată se achită la faţa locului pe baza voucher-ului odată cu luarea în primire a cazării. 

ANULAREA UNEI REZERVARI

Se procedează în felul următor:

-în cazul în care anularea se face cu 61 de zile înaintea luării în primire a cazării, avansul se returnează în contul dat de Dvs. scăzând comisionul de transfer al băncilor şi 4% din avans pentru cheltuieli administrative.

- în cazul în care anularea se face cu 31-60 de zile înaintea luării în primire a cazării, avansul se returnează în contul dat de Dvs. scăzând comisionul de transfer al băncilor şi 70% din avans pentru cheltuieli administrative.

- în cazul în care anularea se face cu mai puţin de 30 de zile înaintea luării în primire a cazării, avansul nu se returnează.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu