Reguli generale de comportament

La cazarile de pe site, pentru ca nu exista precedent, nu se practica cererea in avans a unei sume pentru eventuale daune cauzate de turisti. Va rugam sa ajutati la pastrarea bunei-credinte a localnicilor fata e turistii straini! Este bine de stiut oricum, ca pentru orice dauna materiala cauzata in timpul sederii D-voastra sunteti responsabili si veti fi trasi la raspundere. 

 Localnicii si proprietarii, in special, sunt potrivnici bauturii excesive, a galagiei si a comportamentului neadecvat cauzat de aceasta. Vor interveni cu siguranta oricarui mod de perturbare a armoniei in convietuire. Va rugam ca la randul D-voastra sa interveniti direct, prin proprietari sau cu ajutorul nostru, in cazul perturbarilor de orice fel, in asa fel incat sa va petreceti vacanta intr-un mod cat mai placut. Nu sunt probleme, in ceea ce ii priveste pe localnici, sa le atrageti atentia in mod repetat, chiar cu voce mai ridicata, deoarece nici nu le trece prin minte ca ar deranja....iar, dupa mentalitatea locala, cine nu atrage atentia este multumit cu situatia data... 

 Daca va lipseste ceva din dotare (in functie de locurile de dormit-tacamuri, farfurii, faras, etc) la luarea in primire a camerei, anuntati imediat proprietarii. Vi se vor asigura de indata. 

 Va dorim sa va simtiti bine, sa va intoarceti acasa odihniti, multumiti si bogati in amintiri placute! Scrieti-ne in caietul cu impresii, trimiteti fotografii ca, astfel, sa ii ajutati pe altii sa faca alegeri pentru vacanta lor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu