Factori deranjati, galagia, temperatura

Izolarea fonica a apartamentelor si geamurile permanent deschise nu asigura linistea deplina. Cine doreste evitarea galagiei din exterior trebuie sa solicite apartamente asezate in locuri putin circulate, mai departe de mare sau in locuri si mai izolate. Locatiile pe care vi le oferim nu sunt in zone de constructii sau langa santiere, incat nu sunt probleme de praf si zgomote din acest motiv., vecinii, insa, depind de noroc.... 

Din cauza caldurii mari de peste zi lumea se trezeste la viata seara si profita de racoarea noptii pana tarziu. Incercati sa respectati si sa profitati, cei mari si cei mici, orele de liniste comuna de la pranz (intre h:15-18), odihnindu-va, sau macar tineti cont de odihna celor din jur. Proprietarii insisi sunt cei care doresc acest lucru.  

Temperatura

In mare majoritate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, daca nu, va atragem atentia asupra lipsei de dotare. Pretul folosirii acestuia este inclus, in general, in pretul camerei. Asta nu inseamna ca trebuie sa profitati lasandu-l in functiune permanent si cu geamurile deschise. Folositi aerul conditionat numai cand va aflati la cazare si cu geamurile inchise! Altfel, veti induce ridicarea preturilor de cazare in sezonul viitor, si cu siguranta proprietarii va vor ruga sa inchideti climatizarile cand aveti geamurile deschise, sau cand nu sunteti acasa.  Temperatura interna a cazarilor oferite de noi variaza in functie de pozitie si constructie. Cele cu deschideri (geam,usa) pe cele doua laturi opuse ale camerei dau posibilitatea creearii unei adieri placute, care nu are lagatura cu ceea ce consideram noi curent deranjant. Unele curti interioare sunt amenajate in asa fel incat pomii si plantele, sau constructiile (pergola, chiosc) sa ofere umbra si racoare naturala. Acest gen de informatii le obtineti din descrierile noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu