Vila Agni

Vila Agni este o casa la satul Dafni (Mantanika), la 7 km de la plaja cea mai apropiata. Include 3 camere, bucatarie complet utilata, baie cu masina de spalat, curte cu loc de parcare, balcon mare cu o priveliste exceptionala in vale. Satul se afla la 7 km de la tarmul de vest, si la 20 km de la tarmul de est a insulei, astfel fiind un punct exceptional de start pentru excursii in partea de nord a insulei Evia.


Apartamentul se afla in aceeasi cladire cu studioul Agni, cu intrare separata din strada, cu balcon, curte separata si loc de parcare in curte. Apartamentul, ca si studioul nu are climatizare, pentru ca in general la altitudinea de 200 m unde se afla, nu este nevoie de climatizare seara. Pe durata zilei, cand oaspetii lipsesc la baie si la excursii, se sfatuieste a tine locuinta intunecata si cu geamurile inchise, pentru a pastra temperatura mai racoroasa. 
In pretul de inchiriare se include folosirea WIFI sau ethernet, si asistenta turistica in limba romana. 

Preturi euro/apt/noapte


 2 pers  3 pers  4 pers 
Mai, Iunie30 €35 €40 €
Sept, Okt35 €40 €45 €
1-20 Iulie, 21-31Aug40 €45 €50 €
21Iul -21 Aug45 €50 €55 €
Iarna---

In vila pot dormi pana si 6 persoane. Pentru fiecare persoana peste cele indicate in tabela de pret, se calculeste +10 eur/noapte. Minimum zile de rezervare 7 zile.

Dotari:

bucatarie utilata, masina de spalat vase mare
masina de preparat cafea filtru
masina de preparat cafea presso
soba de gatit 4 ochiuri
frigider
TV 
radio
ventilator
pat pliant la cerere
1 pat dublu
1 pat de o persoana
1 canapea mare
baie cu dus
biblioteca cu romane si in limba romana
wi-fi/ethernet internet
barbecue la cerere
balcon cu masa si scaune plastice
curte mare
intrare si loc parcare masina

Mancare: pe cont propriu, curatenie si schimb de lenjerie se face in fiecare a 4-a zi. La cerere se serveste micul dejun, sau/si pranzul principal.

Rezervare/Cerere de informatii

Unde este cel mai optim trecerea la insula, ca sa ajungeti la Agni

Partea de nord a insulei se poate accesa venind din nord prin 3 treceri cu bacul, sau venind din directia Atena prin podul la Chalkida.
Distanta la studioul Agni din diferitele puncte de accesare a insulei:

Agiokampos - Dafni: 53 km, Salonic - Agiokampos - Dafni: 329 km + trecerea golfului
Lutra Edipsu - Dafni:  38 km, Salonic - Lutra Edipsu - Dafni: 391 km + trecerea golfului
Agios Georgios - Dafni: 65 km, Salonic - Agios Georgios - Dafni: 408 km + trecerea golfului
Chalkida - 72 km
Se recomanda deci a folosi trecerea Glifa-Agiokampos.

Apartament Agni, video, fotografii interioare, exterioare:Locuri de facut baie, plimbare:


De la Agni se poate merge la strand in mai multe directii. Strandul cel mai apropiat este in golful numit Kochili, care este unul dintre strandurile preferate ale localnicilor. 10 minute de condus in ritm usor si suntem acolo.

Intre oraselul Limni si manastirea Galataki se afla un drum asfaltat, unde nu circula numai cei care se duc la plaja sau la manastire. Pe alungul drumului sunt foarte multe golfulete, unde se poate face baie, si practic puteti sa fiti singuri. Apa este cristalina, curata si racoritoare, plajile sunt acoperite de pietris, unele cu piatra mai mare, majoritatea cu pietris mai mic. Este bine sa aveti cu Dvs. pantofi pentru baie, astfel nu va deranjeaza oricum ar fi plaja. Faptul ca gasiti in mare la unele plaji echinoide, inseamna, ca apa este foarte curata. In golful care se afla exact sub manastirea Galataki, se face deobicei free camping, cu corturi sau cu remorci.

Golful Katunia
In partea opusa, din Limni si pana la orasul Lutra Edipsu vom intalni asezari si golfuri,  una dupa alta, deci si pe partea aceasta se pot incerca multe plaji. Localitatea Rovies, cu plaja foarte placuta acoperita cu nisip dur si pietris, se afla la apr. 15 km de studio.Pornand de la Agni, este aproape si tarmul de est al insulei.
La apr. 20 km veti intalni oraselul Agia Anna, cu plaja Agkali de o frumusete extraordinara, acoperita cu nisip dur si pietris foarte mic, rosu. Cam tot la acesti kilometri, cu putina schimbare in directie, veti gasi plaja Kria Vrisi, locul unde se afla in antichitate orasul Kirinthos, de o importanta deosebita.

Kria Vrisi, 2014, foto Náfrádi Mihály

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu