Vila Averoff

Villa Averoff din satul Kirinthos este un complex alcatuit din 2 vile si o cladire mai lunga, cu mai multe camere, numita "haiati". Este la numai 3 km de plaja Kria Vrisi, una dintre cele mai salbatice plaji ale Eviei de Nord, acoperita cu nisip dur si pietris mic. Vila veche, cu o istorie bogata, proprietatea unei familii aristocratice din regiune, va va fascina.

Istoria vilei Averoff

Proprietatea, din care face parte si complexul de vile, a fost obtinuta, dupa terminarea luptelor de eliberare de sub jugul otoman in 1833, de catre Avgerinos Averoff. El a fost un politician de origine din Epirus, fratele lui Giorgios Averoff, unul dintre cele mai mari binefacatori ai natiunii greci.
In jurul vilei incetul cu incetul s-a format si un sat, care si-a luat numele Kirinthos, dupa orasul antic care se afla in apropiere. 

Complexul se alcatuieste din 2 vile mari si 3 cladiri ajutatoare. Vilele au fost reconstruite in 1935, si atunci au luat si gradinile forma lor de astazi. Gradinile sunt si astazi, precum la inceputul secolului, pline de verdeata si pomi mari, vizitatorul se simte, de parca face o calatorie in timp. Piscina din gradina a fost construita cu 10 ani in urma. Vizavi de drum, si vizavi de biserica ortodoxa a satului, se afla cladirea care pe vermuri era grajdul proprietatii. Astazi aici, intr-o sala moderna, se tin lectii de ioga.


Posibilitate de cazare:


Pot fi inchiriate cele doua vile si "haiat"-ul impreuna sau separat:

* "Vila Rosie" este o vila clasica, cu un etaj, unde se pot caza 6 persoane. La etaj sunt 2 camere, care au iesire pe balcon comun, de unde se deschide priveliste spre gradini.

* "Vila Alba" este o cladire fara etaj, cu camerele si salonul la parter, cu un balcon/terasa care aproape se uneste cu gradina. Aici se pot caza 8 persoane.

* "Haiati" care este cladirea cea mai veche din complex, are 4 camere in care pot fi cazate in total 8 persoane.

In cele de sus mentionez numai posibilitatile de cazare in paturi normale, in afara de astea persoanele in plus se pot caza pe paturi pliante. Numarul maxim de persoane care sunt acceptate intr-o cladire este 10.

Ce se ofera:

* In vile veti gasi lenjerie si prosoape pentru numarul de persoane, pentru care s-a facut rezervarea.

* Curatenie zilnica
* Mic dejun light
* Menajera
* wi-fi
* TV-DVD-HiFi

La cerere:

* chef si organizator de programe
* all inclusive catering
* masaj
* inchiriere de barca de pescuit
* organizarea si derularea programelor de excursii

Pret

Pret indicativ 1.700 eur/saptamana/vila.

Oferat va fi data intodeauna in functie de numarul persoanelor, cerintelor si perioadei de stat.


Cereti oferta sau  faceti rezervarea prin Booking.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu