Studiourile Maria si Mimis

Studiourile Maria si Mimis se afla in orasul de bai termale Edipsos (sau Loutra Aidipsou, pron.: Lutra Edipsu), o localitate unde puteti sa combinati o vacanta de odihna cu baile termale. Baile Edipsos sunt cunoscute încă din antichitate, si orasul astazi, desi si-a pierdut cumva lustrul.. inca se mai considera una dintre cele mai faimoase bai termale din Grecia. De a lungul plajii veti gasi punctul unde apa calda termala se scurge in mare. 

La cazarea lui Maria si Mimis, puteti sa alegeti dintre doua cladiri. Cladirea A se afla pe strada principala al orasului, si astfel exact vizavi de plaja, cladirea B se afla cativa pasi mai departe de plaja, intr-o straduta care este paralela cu strada principala, sau faleza.

Cladirea A

Cladirea A

Plaja din fata cladirii A

Plaja din fata cladirii A

Plaja din fata cladirii

Camerele sunt aranjate simplu, in fiecare studio exista o kitcheneta echipata cu un cuptor mic si doua plati de gatit, in camere exista aer conditionat si ventilator. Apa calda veti avea toata ziua, iar balcoanele sunt mari si toate vad spre plaja din fata cladirii si pe muntele pe care se afla satul Gialtra, din nordul Eviei. Studiourile cu 2 si 3 paturi sunt pe etaje, dupa cum se vede pe fotografiile de mai jos:

>
Pentru cei care nu vad slideshow-l de sus, AICI se pot vedea fotografiile.

La parterul cladirii A exista 2 studiouri cu cate 5 paturi, aranjate pentru familii mari. Fiecare are aer conditionat, ventilator, kitcheneta, frigider, noptiere si baie cu dus. Partea spre strada a acestor studio este din sticla groasa, inauntru cu perdea groasa, care asigura intimitatea camerei. In fata studioului sunt scaune, mese iar la cativa pasi este plaja.


Cei care nu vad slideshow-l de mai sus, AICI pot viziona fotografiile.

In partea frontala a cladirii A, la parter spre mare, exista o taverna, un mic restaurant de familie, cu mancaruri gatite proaspat in fiecare zi. Mancarurile sunt puse in vitrina calda, ca sa poata turistii sa decida din care ar dori sa comanda. Este mai usor astfel, decat alegerea dintr-un meniu scris. Langa taverna este si un "uzeri", adica taverna specializata pe mancaruri care se servesc pe langa uzo sau rachi (palinca). Din restaurant se poate lua mancare si la pachet.

Taverna:

Intrarea in cladirea A si langa intrare taverna


In fiecare zi se pot alege mancaruri gatite, calde


Pentru cei care maninca aici zilnic preturile sunt speciale



Restaurantul "uzeri":



Preturi - cladirea A

Perioada
 pret studio/noapte 

 pana in 14/07 
din 16/09
 Sezon principal 
15/07- 15/09
Studio 2 paturi 25  30 
Studio 3 paturi 30  € 35 €
Studio 5 paturi 35  45 

Cladirea B

Cladirea B este dupa colt, in straduta paralela cu strada principala care trece langa mare, si unde se afla cladirea A. Unele dintre studiouri au priveliste spre strada, si partea spre munte a localitatii, cei din fata au priveliste spre o curte. Cele de pe etaj vad si o parte din mare. Studiourile sunt cu 2 si cu 3 camere, ca si in cladirea A. Sunt aranjate cu mobilier simplu, dar fiecare are aer conditionat, kitcheneta (neechipata), ventilator. Plaja cea mai apropiata este partea plajii din fata cladirii A, acoperita cu nisip. Fundul marii este acoperit cu nisip dur si pietricele mici.



Studiourile din cladirea B:

Strada unde se afla cladirea B

Curtea cladirii B


Balcon spre strada

Camera cu 2 paturi

Kitcheneta

Balcon spre strada




Balcon care vede spre mare







Preturi - cladirea B

Perioada
 pret studio/noapte 

 pana in 14/07 
din 16/09 
 Sezon principal 
15/07 - 15/09
Studio cu 2 paturi 25  30 
Studio cu 3 paturi 28  € 35 €

Prestatii:

* schimb de lenjerie o data pe saptamina
*  wi-fi in pret
* parcare in fata cladirii

Bine de stiut:

In camere sunt de toate care sunt necesare pentru un concediu scurt, dar daca vreti sa gatiti mancaruri usoare, trebuie sa va aduceti echipament de camping, pentru ca kitcheneta din cladiri este neechipata!

Unde este cel mai optim trecerea pe insula, ca sa ajungeti la Maria si Mimis

Partea aceasta a insulei se poate accesa venind din nord, prin 3 treceri cu bacul, sau venind din directia Atena prin podul la Chalkida.
Distanta la Baile Edipsos din diferitele puncte de accesare a insulei:

Agiokampos - Edipsos: 10 km, Salonic - Agiokampos - Edipsos: 286 km + trecerea golfului
Salonic - Edipsos : 353 km + trecerea golfului
Agios Georgios - Edipsos: 28 km, Salonic - Agios Georgios - Edipsos: 371 km + trecerea golfului.

Astfel se recomanda trecerea Glifa-Agiokampos.


Lutra Edipsu (sau Edipsos)













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu