Stuiourile Zoe

Unitatea de cazare in sistem self-catering Zoe, se afla la Agios Nikolaos, o localitate mica, unita aproape cu Baile Edipsos. Daca am vrea sa fim exacti, ar trebuie sa spunem ca se afla la o distanta de 1 km de la orasul cu baile termale. Cei care se cazeaza aici, vor avea liniste mai multa, decat in Lutra Edipsos, dar sunt destul de aproape, ca sa faca bai termale chiar in fiecare zi. Partea plajii la Edipsos, unde apa termala curge liber in mare, este la o distanta de apr. 3 km de la cazare.
Studiourile Zoe sunt alcatuite din doua cladiri, cea albastra si una vopsita in somon, aflata langa prima cladire (dupa cum se vede din fotografia de mai sus). Cladirea albastra ofera loc de parcare la parter, sub studiouri, astfel masinile pot fi lasate in umbra, ceea ce nu este fapt neglijabil vara in Grecia. Cei care stau in cladirea somon, in cazul in care parcarea de la cladirea albastra este plina, isi pot parca masinile chiar langa cladire.

Mai jos puteti vedea fotografiile spatiilor de uz comun, cum ar fi parcarea, curtea, gradina, lounge si cladirile pe partea exterioara. In cazul in care slideshow-l nu apare (ex. Android), dati un click aici.



Cazarea se poate face in studiouri pentru 2 sau 3 persoane, sau in apartamente cu doua camere, fiecare cu cate 2 locuri de dormit. Aproape din fiecare camera puteti vedea o parte a marii. Sunt unele camere la etajul unu, de unde din cauza cladirilor mai in fata, nu se vede marea. Cazarea se afla la 50 m de la malul marii. Studiourile si apartamentele sunt mari, ingrijite, curate, avand si kitcheneta echipata cu ustensile pentru pregatirea mancarurilor mai usoare. La parterul cladirii albastre exista salon de mic dejun, bar, iar in curte mese si scaune pentru savurarea cafelutei intr-o ambianta placuta mediterana.
Fiecare studio si apartament are balcon, baie cu dus, kitcheneta echipata cu ustensile si 2 plati de gatit, TV, aer conditionat. Intrarea in camere se face de pe un coridor lung, unde deasemenea sunt mese si scaune, si de unde se vede o parte a plajii.
In pretul cazarii se include si folosirea wi-fi si aerului conditionat. In cazul in care se necesita, se poate instala inca un pat pliant.

Fotografii din studiouri:
(in cazul in care nu vedeti slideshow-l, dati un click AICI)



Fotografii din apartamente:
(in cazul in care nu vedeti slideshow-l, dati un click AICI)



Sala de mic dejun:
(daca nu vedeti slideshow-l, dati un click AICI)


La cativa pasi de cazare veti gasi taverne, restaurante mici, tipic grecesti, dar daca vreti diversitate mai mare, n-aveti decat sa mergeti pana la Baile Edipsos, unde veti gasi restaurante de toate felurile, si localuri de noapte.

Pe malul marii deasemenea veti gasi umbrele si sezlonguri, care se pot folosi in schimbul consumarii la cafeneaua respectiva. Malul aici este acoperit cu nisip dur, la fel si fundul apei, plus pietris. Apa este foarte calma, astfel este ideal loc pentru innoturi lungi.








Astfel arata malul marii si Agios Nikolaos dupa ce trecem de Baile Edipsos:





Preturi

Perioada
 pret studio/apt. pe noapte 
 pana in 30/06 
din 1 Septembrie 
Sezon principal
 01/07 - 31/08
studiouri cu 2 paturi 35  40 
apartamente cu 4 paturi 50  € 55 €

Persoana in plus 5 eur/noapte.

Servicii oferite:

* schimb de lenjerie o data pe saptamana
*  free wi-fi
* parcare

Unde este cel mai optim trecerea pe insula, ca sa ajungeti la Zoe

Partea aceasta a insulei se poate accesa venind din nord, prin 3 treceri cu bacul (Agiokampos, Edipsos, Agios Georgios), sau venind din directia Atena prin podul la Chalkida.
Distanta la Baile Edipsos din diferitele puncte de accesare a insulei:

Agiokampos - Edipsos: 10 km, Salonic - Agiokampos - Edipsos: 286 km + trecerea golfului
Salonic - Edipsos : 353 km + trecerea golfului
Agios Georgios - Edipsos: 28 km, Salonic - Agios Georgios - Edipsos: 371 km + trecerea golfului.

Astfel se recomanda trecerea Glifa-Agiokampos.


Lutra Edipsu (sau Edipsos)













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu