Preluarea si predarea camerelor

General

Cu toate ca apartamentele ce vi le recomandam nu au fost construite pentru a primi turisti straini, ci numai turisti autohtoni, sunt bine intretinute si curate,chiar dupa criteriile cele mai pretentioase.

Sa nu fiti dezamagiti de eventuala lipsa de grija fata de mediul inconjurator. Majoritatea grecilor sunt gospodari, dar exista si exceptii.... 

Aveti dreptul la cazarea pe care ati ales-o si pentru care ati achitat avansul.
Pentru aceasta garantam prin faptul ca, inainte sa ne vizitati, am luat legatura, chiar personal, poate si de mai multe ori, cu proprietarii, asigurandu-ne astfel ca veti gasi cazarea pe care ati dorit-o.

In cazul hotelurilor conducerea face impartirea camerelor pentru turisti.

In cazul nostru, Dumneavoastra impreuna cu NOI facem alegerea dorita.

De stiut:

Pe site-ul nostru va prezentam detaliat paturile din dotarea apartamentelor si felul cum acestea sunt taxate. Se considera camera cu trei paturi camera careia i se adauga un pat suplimentar, dar sunt si camere cu trei paturi din dotare. In unele situatii se cere adaugarea a doua paturi suplimentare, dar spatiul se micsoreaza prea mult, incat nu va recomandam sa alegeti asemenea solutii. Pentru paturile de doua persoane facem specificatia daca este pat dublu sau sunt doua paturi lipite, din considerentul ca alegerea D-voastra sa fie in functie de componenta formatiei in care urmeaza sa ne vizitati.

Predare, preluare

Dupa regulamentul international, luarea in primire a camerelor se face, cel mai devreme, la ora 14.00 si se preda, cel mai tarziu la ora 12.00. In ragazul dintre ora de predare si luare in primire a camerei se asigura curatenia pentru noii turisti, pentru dumneavoastra.

Problemele de orice fel care va obliga la schimbarea acestor ore, va apartin. Serviciile asigurate de noi si proprietarii sunt INDEPENDENTE de problemele Dumneavoastra de orice natura. Se percep penalizari (hotel, agentie de turism), pentru incalcarea acestui regulament.

Cu toate acestea, in mod exceptional, daca se poate, pentru probleme de orice fel privind ora de preluare si de predare a camerei, va rugam sa comunicati din timp cu proprietarii, cu receptia sau cu noi, in asa fel incat sa incercam gasirea unei solutii potrivite pentru toata lumea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu