Despre

Dragi vizitatori! 

Bun venit pe site-ul cu tema insula Evia, şi cu preponderenţă partea de nord al insulei.

Scopul paginii este promovarea acestei regiuni practic necunoscute turismului străin, asigurănd totodată consultanţă turistică in alegerea variantelor optime, pentru cei ce vor sa ne viziteze.

Numele meu este Agni Berekmeri-Vyrini, de meserie orginală ingineră electro. Împreună cu soţul meu Iorgos, vă călăuzim virtual pe aceste pagini în regiunea de nord al insulei Evia. Acest site a fost conceput la început ca un hobby, cu scopul de a prezenta lumii frumuseţile acestei regiuni. Între timp dintr-un simplu hobby am ajuns la această formă de astăzi a site-ului, acţiune pentru care impulsul de start probabil ne-a fost dat cănd la sfărşitul anului 2004 ne-am hotărît, să părăsim Atena şi să ne mutăm definitiv în Evia, o decizie pe care până acum nu am regretat.

In ce vă pot fi de folos?

* asistenţă in alegerea cazării pentru turişti individuali sau grupuri
* rezervări pentru cazările prezentate pe site
* aranjarea şi derularea programelor facultative cu ajutorul agenţiilor locale turistice, in cazul in care există numărul minim necesar de turişti pentru programul respectiv
* asistenţă turistică locală, on-site


Vizita in Manastirea Galataki
Fiecare dintre aceste apartamente au fost vizitate de către noi, descrierile şi fotografiile au fost aşezate pe paginile noastre numai după ce ne-am convins, că ele sunt în conformitate cu cerinţele pe care noi însumi am avea, dacă am vrea să petrecem vacanţa noastră în apartament închiriat. În unele dintre aceste apartamente chiar am petrecut căteva săptămîni cu ani în urmă, şi am fost foarte mulţumiţi. Suntem în cunoştinţă de faptul, că fiecare om este diferit, deci şi cerinţele şi dorinţele impuse sunt diferite, din cauza aceasta încercăm să răspundem la email-urile primite, cu căt mai multe detalii. Deci dacă doriţi să închiriaţi un apartament, sau să aflaţi mai multe amănunte, vă rog să comunicaţi cu noi prin formularul on-line.
În afară de apartamente, o să găsiţi pe site diferite informaţii în legătură cu insula Evia, şi mai specific, în legătură cu partea de nord al insulei.
Haideţi să organizăm împreună o vacanţă de neuitat în Evia ! Vă aşteptăm!!

Agni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu