Studiourile Eleni

Studiourile Eleni se afla in satul pescaresc Chronia, la inceputul localitatii venind din directia Limni, pe malul marii.

Capacitatea vilei este de 7 studiouri. Aceste studiouri se pot considera de fapt apartamente de o camera, deoarece fiecare are bucatarie separata. Apartamentele de la etaj sunt diferite de apartamentele de la parter.

Casa Eleni. Pe etajul 2 sta proprietarul, etajul 1 nu se vede de pom.Parcarea langa casa Eleni

Apartamentele de la etaj
La etaj, care venind din strada se considera mai mult parter innaltat decat etaj, sunt 3 apartamente de o camera, identice. In fiecare dintre acestea exista un pat dublu si un pat de o persoana in camera, iar in bucataria separata exista inca un pat de o persoana, deci capacitatea totala este de 4 persoane. Cele doua apartamente care sunt la colt, au jur imprejur balcon, astfel incit se poate intra/iesi si prin balcon, si prin usa de intrare, din interiorul casei. Apartamentul din mijloc are balcon care in mod normal, nu poate comunica cu strada. Toate balcoanele sunt deasupra plajii, care este acoperita cu pietris.


Asa se vede plaja de pe un balcon al etajului

 
Apartamentele de la parter

La parter sunt 4 apartamente, care nu sunt identice. Pe partea dreapta a casei (cu fata spre mare) sunt 2 apartamente mai mici, care amandoua au un pat dublu si un pat de o persoana in camera. Intrarea se face mai intai in camera, dupa camera este bucataria. Apartamentul de la colt are inca doua geamuri mari, care vad spre o curte mica, dar apartamentul de langa aceasta, are numai usa de balcon cu geam, si in bucatarie numai un geam ingust pe partea de sus, sub plafon. Balconul celor doua apartamente este comun, adica nu exista separator, din aceasta cauza este mai preferabil daca se inchiriaza impreuna de o familie mai mare, sau un grup mic de prieteni. In total capacitatea celor doua apartamente este 6 persoane.


Apartamentul din colt.
Apartamentul din mijloc, de la parter este ocupata de aceeasi familie in ultimii 20 de ani.
Celalalt apartament, la coltul stang a cladirii are o camera mare, cu 5 locuri de dormit si o bucatarie. Acest apartament are si o curte destul de mare, de unde se coboara pe mal. Langa treptele care coboara la mal este si un dus exterior, pentru cei care vor sa faca dus dupa baia in mare.


Intrarea in apartamentul cu 5 locuri de dormit, din curte

Balcon si treptele spre plaja din fata


Fiecare apartament are

* aer conditionat
* bucatarie echipata
* baie cu dus, cu apa calda

In casa si exista wi-fi, care nu se prinde prea bine in camere, mai mult pe trepte, si in curte.

Plaja din fata este de fapt plaja personala a celor care stau in casa, altii aici nu fac baie. Este acoperita cu pietris, dar in fiecare an se pune un covor special plastic in apa, pe care se poate intra usor pana la nivelul de unde puteti incepe innotul. Cei care nu stie sa innoate si vor sa stea la apa mai mica, vor avea nevoie de sandale de baie, care se vand in fiecare magazin cu pantofi din regiune. Pe plaja deasemenea sunt si sezlonguri si umbrele pentru oaspetii casei.


Preturi

Perioada  Inainte si dupa 
sezonul principal
Sezon principal
Apartamente la etaj si apartamentul mare
cu 5 paturi de la parter
pana in 30/06
dupa 31/08
01/07 - 30/08
apt/noapte 40  € 55 €
Cele doua apartamente mai mici
 de la parter


cele doua impreuna/noapte 50 € 70 €
apt./noapte 35  € 40  €


Preturile sunt valabile pentru 3 persoane/apartament. Persoana in plus +5 eur/noapte.

Rezervare/Intrebare


Unde este cel mai optim trecerea pe insula, ca sa ajungeti la Chronia

Partea aceasta a insulei se poate accesa venind din nord, prin 3 treceri cu bacul, sau venind din directia Atena prin podul la Chalkida.
Distanta la Chronia din diferitele puncte de accesare a insulei:

Agiokampos - Chronia: 37 km, Salonic - Agiokampos - Chronia: 313 km + trecerea golfului
Salonic - Edipsos - Chronia : 379 km + trecerea golfului
Agios Georgios - Chronia: 55 km, Salonic - Agios Georgios - Chronia: 398 km + trecerea golfului.

Astfel se recomanda trecerea Glifa-Agiokampos.


Chronia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu