Vila Vagelio - Limni


Vila Vagelio este una dintre cele mai frumoase, aranjate vile din Limni. Ea funcţionează mai mult ca un hotel mic şi este aşezată chiar în portul localităţii, unde se pot vedea yachturile sosite în orăşel. Portul din Limni nu primeşte decăt vasuri mici şi yachturi, în acests sens nu trebuie să vă faceţi griji nici din cauza curăţeniei apelor nici din cauza eventualului zgomot.
Vila deşi este aşezată în afara centrului, totuşi foarte aproape de toate magazinele, barurile, market-urile aşezării.

Ce vă poate oferi
Există în totalitate 5 locuinţe/studiouri în casă, din care 3 sunt mai mari şi vă oferă 2 camere, o cameră de dormit şi un living. Celelalte 2 locuinţe sunt studiouri, adică locuinţe cu o cameră pentru 2 persoane.
Dintre apartamentele cu 2 camere unul se află pe etajul unu, de pe balcon puteţi savura peisajul de mare, iar din camera de dormit se vede muntele din spatele orăşelului. Apartamentele de pe etajul 2 au balcoane laterale, de unde se vede marea.


Fiecare apartament, studio este echipat cu

Apartamentele cu două camere:


o cameră de dormit, o baie cu duş, un living cu o canapea care se poate deschide deci aici pot dormi două persoane. În living există o kitchenetă, unde puteţi să încălziţi eventual mâncarea pe un reşou electric cu două ochiuri. Deasemenea găsiţi vase necesare pentru pregătirea unui mic dejun simplu în dulap.

Apartamentele cu o cameră:

Camera de dormit este totodată şi living-ul, cu două paturi de câte o persoană. Kitcheneta este la fel cu cele care sunt încadrate în apartamentele cu două camere. În clădire există în total două studiouri de acest gen, amândouă se află pe etajul 1, unul dintre studiouri are vedere pe mare, celălalt pe muntele din spatele orăşelului.

În toate apartamentele sunt pregătite coşuri mici cu cele necesare pentru un mic dejun simplu, unt, gem, păine. În locuinţe nu este permis gătitul.

 Preţuri indicative 01/05-30/06&01/09-31/10  01/07-31/08 
Studio 2 pers.
45 €50 €
Apartament 2 pers.45 €55 €
Apartament 3 pers.55 €65 €
Apartament 4 pers.65 €75 €


Solicitare/Întrebare/Rezervare

Limni este un caz mai special decât restul localităţilor, aici localnicii trăiesc mai mult din turismul de weekend care vine din Atena. Din această cauză şi preţurile sunt valabile pentru o astfel de rezervare. De fiecare dată când veţi face o solicitare vă vom trimite o ofertă de preţ, care poate schimba în funcţie de numărul persoanelor, numărul zilelor de cazare şi de perioada de cazare.


Serviciile incluse în preţ sunt:
Aer condiţionat, încălzire centrală iarna, apă caldă, TV, curăţenie, schimbarea lenjeriei în fiecare a 3a zi, folosirea maşinii de spălat. Cele conţinute în coşuleţ pentru micul dejun: unt, gem, păine prăjită, ceai, cafea, suc de legume, croissant.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu